Кой сте вие? Открийте себе си с този интригуващ тест

20 март 2017 г., 20:17
13241

vovan / Shutterstock

Този тест е създаден от Пип Уилсън, известен британски психолог. Той е направен за ученици от началното училище, но по-късно се оказва, че може да се приложи и за възрастни, пише Bright Side.

Тестът помага да се определи какво е вашето реално и желателно емоционално състояние и дори да разберете какъв е социалният ви статус, донякъде.

Резултатите може да ви изненадат.

Всяка фигура в ТАЗИ картинка е в различно настроение и различна позиция на дървото. Първо открийте онази, която най-много ви прилича на вас. След което открийте тази, която бихте искали да бъдете.

Вижте резултатите на следващата страница

Ако сте избрали фигури 1, 3, 6 или 7, значи сте решителен човек, който не се страхува от трудности и пречки.

Ако чувствате, че ви описват позиции 2, 11, 12, 18 или 19, вие сте дружелюбен човек, който винаги е готов да помогне на приятелите си.

Изборът на 4 ви описва като непоколебим човек, който иска да постигне успех, без да се борите с трудности.

Номер 5 означава, че сте уморени и се чувствате слаби и нямате голяма енергия за живот.

Ако сте избрали 9, вие сте весел човек, който обича да се забавлява.

Изборът на 13 или 21 означава, че имате тенденцията да пазите нещата за себе си, също така често сте напрегнати и обикновено избягвате хората.

Фигура 8 показва, че сте мечтатели – обичате да бъдете в свой собствен свят и далеч от този.

Фигури 10 и 15 показват, че сте добре приспособени хора, доволни от живота, който имате.

Номер 14 показва, че сте емоционално изцедени и изчерпани. Възможно е да сте изправени пред емоционална криза или сътресение.

Фигура 20 е за хора с повишено чувство за собствена значимост. Вие сте родени лидери и искате да сте единствените, които хората слушат.

Ако изборът ви е фигура 16, може би сте се уморили да подкрепяте някого. Същевременно ако сте видели, че 17 ви прегръща, значи вие се възприемате като обект на обожание.

Ключови думи:
Коментари