Понякога любовта (и по-специално любовта на мъжа) има нужда от "побутване" в правилната посока.

1. Времето, прекарано заедно

За връзка, която е още в зародиш, е важно двамата да се виждат колкото може по-често, за да се опознаят. Така и вие ще имате повече време да го очаровате, за да се убеди каква страхотна жена сте и че в крайна сметка вие сте истинската.

Следващата стъпка също е важна:

2. Зрителен контакт

Почти всеки мъж се разтапя, когато жената впие в него красивите си очи. Затова е добре винаги да се стремите да улавяте погледа му. В края на краищата чрез очите той ще надникне в душата ви и ще долови вашия интерес. Все пак се съобразявайте с фазата, през която преминавате в момента, и не преигравайте. Но дори няколко минути зрителен контакт сътворяват чудеса!

Следващият аспект е задължителен:

3. Отдайте му признание

Може би тук също става дума за малка хитрост, която да приложите. Защото на мъжете им харесва да си мислят, че са завоювали жената. Обичат да ги ласкаят и да подклаждат самочувствието им. Разбира се, не бива и да си служите и с откровени лъжи. Затова го похвалете за нещо, което в момента ви е направило добро впечатление.

Продължаваме със следващата „хитрост“:

4. Смейте се заедно

Нищо не свързва двама души така, както смехът. Ако споделяте еднакъв хумор и сте на една и съща вълна, победата е наполовина спечелена. Тук също важи: не се преструвайте, защото изглежда прекалено неестествено и освен това прави неприятно впечатление. Мъжете обичат жени, които са искрени и реагират спонтанно.

Все пак най-важна е последната точка:

5. Живейте си живота

Дори да си мечтаете тайно да построите с този мъж дом, да имате деца и заедно да крачите към залеза, не се увличайте. Влюбването е процес, през който не бива да забравяте и за себе си. Не нагаждайте живота си към неговия и обръщайте внимание и на своя. Покажете му, че не сте постоянно на негово разположение и пазете личното си пространство. Така се установява баланс и в най-щастливата връзка.