Чудите се дали партньорът ви обича деца и ще се включи ли в отглеждането им един ден, когато те ще бъдат факт. Има признаци, които издават тази готовност, въпреки че преценката е относителна и доста сложна, пише woman.rambler.ru. 

Ето някои от тях.

На него винаги може да се разчита

Въпреки, че партньорът ви не е идеалният мъж (такъв едва ли съществува), той винаги държи на думата и спазва обещанията си.

Няма нищо по-гадно от това да се разочаровате всеки път, когато имате някаква уговорка: той забравя да посрещне майка ви на летището, закъснява за среща или не се явява, после спори, че въобще не сте си определяли среща.

Ако можете да вярвате на партньора си, както вярвате на себе си, не се съмнявайте. Възпитанието на бъдещите ви деца няма да затрудни нито него, нито вас.

Отнася се добре към чуждите деца

Можете да си направите някакви изводи, наблюдавайки отношението му към децата на ваши роднини или приятели.

Той е готов да си играе с тях, да ги забавлява, не повишава тон, търпелив е ... Умее да ги въвлича в активни игри и умело решава конфликтни ситуации. Може да сте спокойна – вашият партньор ще е добър татко.

Той е спокоен

Мъж, който трудно може да бъде изваден от равновесие и запазва хладнокръвие в кризисни ситуации, ще бъде ваша подкрепа в отглеждането на бъдещо дете. Вероятността в дома ви да ехтят крясъци, заради разхвърляни играчки, например, е нищожна.

Спокойствието и въздържаността са важни не само за таткото, но и за майката, която е по-пряко ангажирана с децата.

Винаги намира време за вас

Днес е сложно да се запази балансът между работа и личен живот. Всеки иска да успее, но не всеки се справя.

За добрия татко децата винаги ще са на първо място, ако се наложи да се прави сериозен избор. Ако мъжът ви е работохолик, трудно се отделя от офиса или превръща дома в офис и работи до късно през нощта, бъдете сигурна, че и след идването на детето на бял свят, той няма да промени навиците си. И работата ще е негов приоритет.

Новите родители