Лалетата са признати цветя на любовта по целия свят. Цветето, което ви привлича най-силно и което изберете, говори за чувствата, които в момента бушуват в сърцето ви.

1. Лилаво. Вашата любов е приключенска. Винаги сте готови за нови и нови предизвикателства. Обичате да експериментирате в живота си, обичате да експериментирате и в любовта си.  Вярвате, че любовта е постоянно преоткриване на другия – а най-добрият начин за това е като се поставите в различни ситуации. Любовта ви е изпълнена с перипетии, но не се страхувате да ги преминавате по най-добрия възможен начин – с гордо вдигната глава и вяра в това, което предстои.

2. Бледорозово. Вашата любов е нежна. Вие търсите нежност и разбирателство в любовта. Не сте почитатели на прекалено силните емоции, не търсите постоянно приключенство и страст. Държите на взаимното уважение, на вниманието и грижата един към друг. За вас любовта е съществена част от живота и се отразява пряко на настроението и самочувствието ви, на представата ви за щастие и пълноценно съществуване.

3. Яркорозово. Вашата любов е страстна. Любовта за вас е бурна страст. Постоянен адреналин, с пълна палитра от чувства – ревност, любов. Споровете и сдобряването след тях поддържат огъня. Обичате да ви е интересно. Обичате да правите изненади на любимия човек, да разнообразявате ежедневието, за да не допуснете рутината. Да се носите на крилете на любовта, е нещо като мисията на живота ви. Бурни страсти и всепоглъщаща любов – така обичате вие, така разбирате вие връзката.

4. Жълто. Вашата любов е несподелена. Нямате голям късмет в любовта. Въпреки това не бива да спирате да вярвате в нея. Заслужавате нещо повече от ежедневие, в което имате повече сълзи, отколкото усмивки. Дори във връзка, често се чувствате неразбрани и неоценени. И имате право. Прекалено доверчиви сте и вярвате, че честността е универсално човешко качество. Вие давате вярност, уважение и любов и очаквате същото от човека срещу вас. Това обаче не се получава почти никога и това ви кара да търсите вина у себе си. не е вината у вас, просто лошият късмет ви среща с неподходящите хора. Не правете компромис с щастието си и не потискайте самочувствието си.