Гьоте за знанието

09 март 2019 г., 02:01
1272

Статуя на Гьоте . Сникма: Cris Foto / Shutterstock

"Знанието не е достатъчно, трябва да го приложим. Искането не е достатъчно, трябва да го направим."

Йохан Волфганг фон Гьоте - немски писател, поет, драматург, хуманист, учен, философ иполитик. 

Ключови думи:
Коментари