Тази година най-голямото образователно изложение провеждано в България - „Образование без граници“ ще предложи много повече от голямо разнообразие от участници от целия свят. По време на събитието ще се реализира и кариерен форум „Образование и кариера“, който ще предостави възможност на всички желаещи да намерят стаж или работа във водещите родни и чуждестранни компании, понастоящем функциониращи у нас.

За да получите информация, как да кандидатствате, е полезно да подготвите предварително своята автобиография. На място в ЦУМ-София ще разберете всички условия и изкисвания към кандидатите. Форумът е насочен към студенти и млади специалисти от най-различни сектори. Сред участниците са и всички големи компании за набиране на служители в България и в чужбина. По този начин изложението се превръща в единственото място, където можете да изберете учебно заведение с оглед изискванията на бизнеса.

Това е уникална възможност и комбинация в областта на образованието в България. В западните високоразвити страни ориентирането на висшето обучение към бизнес реалностите на нашето съвремие е традиционна и особено успешна практика. По този начин младите хора получават много по-големи и разнообразни шансове, по отношение на бъдещата си кариерна реализация. Сега това става реалност и у нас!

Всичко за вашето обучение и бъдещата си професионална реализация можете да научите на най-голямото изложение за образование у нас – „Образование без граници“. Тазгодишното „Образование без граници“ ще започне на 17-ти март в култовата сграда софийския ЦУМ (северен вход). Изложението ще бъде отворено за посетители три дни – петък, събота и неделя (от 17-ти до 19-ти март). Регистрирайте се предварително на http://edu-fair.eu и участвайте в кампанията „Аз сам избрах своето бъдеще!“.