Готови, старт, розе! Гмурнете се в лятото и открийте най-новото ни „ледено“ шампанско. Представяме Moët Ice Impérial Rosé, първото розе шампанско в света, създадено, за да му се насладите с лед. Свежа и ярка розе вариация на революционното Moët Ice Impérial.

Moët Ice Impérial Rosé прави своя дебют в най-модерните заведения в България през лято 2017, като вълнуващо розово допълнение на Moët Ice Impérial, първото шампанско в света специално създадено да се консумира с ледНай-новото Moët преживяване под слънцето ще охлади горещите дни със стил-.

Лятото е моментът за споделяне на неповторими изживявания с добри приятели. Без значение дали сте на плажа, на терасата или край басейна, Moët Ice Impérial Rosé е свеж и ярък нов начин да се насладите на всеки момент от слънчевите партита с приятели.

Moët Ice Impérial Rosé е идеално попълнение в THE NOW. Това шампанско е създадено, за да се споделя с приятели, които живеят за мига и се наслаждават на живота на макс. THE NOW е покана да се потопите в света на Moët и няма по-добър начин да го направите „on the rocks“ от свежия и ярък Moët Ice Impérial Rosé. Така, че вземете голяма чаша за каберне, напълнете я с Moët Ice Impérial Rosé, добавете три кубчета лед и се подгответе за бляскаво лято.

Свежо, ярко и с лед, Moët Ice Impérial Rosé разчупва традиционните „правила“ на шампанското със своя вкус и стил. Със своите 275 години опит, доказана смелост и savoir-faire, само Moët & Chandon можеше да открие този нов начин да се насладите на розе шампанското.

„Революционният дух на Moët & Chandon е легендарен. С Moët Ice Impérial създадохме първото шампанско, направено специално, за да се сервира с лед. Сега първи развиваме и розе вариацията му,“ разказва Стефан Баскиера, президент и изпълнителен директор на Moët & Chandon. „Moët Ice Impérial Rosé е напълно нов начин да се насладите на розе шампанско и подобаващ повод да #openthenow“.

Moët Ice Impérial Rosé има сияен, ярко розов цвят със златни оттенъци. Впечатляващият му букет от аромати включва благоуханни череши и червени боровинки с нотки на сочни летни плодове като смокини и нектарини и апетитен намек за гренадин. Сочният му вкус перфектно комбинира сладост и плътност. Сладостта на червените плодове постепенно се разсейва и отслабва, постига се невероятен баланс между свежест и плодов вкус, а завършекът е освежаващ с леко сладко-горчиви нотки на розов грейпфрут.

„Новият Moët Ice Impérial Rosé се присъединява към изключително успешния Moët Ice Impérial и заедно сформират една от най-революционните ни серии шампанско,“ казва Беноа Гуез, шеф на избите на Moët & Chandon. „Moët Ice Impérial Rosé е иновативна вариация на шампанското „on the rocks“ от Moët & Chandon и предоставя изключително богато, плодово изживяване с неподрaжаем, чист и свеж финал.“

Това лято открийте Moët Ice Impérial и Moët Ice Impérial Rosé  в най-модерните места в София, Пловдив и особено край морския бряг.

Moët Ice Impérial също ще ни разхлажда през горещите месеци с неустоимите си аромати на тропически плодове и изключително плътния си и богат вкус, който разкрива пълния си блясък в голяма чаша с три кубчета лед. Това лято ще имате възможността да се сдобиете с първото шампанско с лед в специален пакет за яхти, включващ 2 бутилки Moët Ice Impérial, 4 бели чаши Moët и дървено съндъче, което да бъде вашата стилна ледарка на борда.

Gallery