Разбира се, че вкусът е повече индивидуална величина. И също така, ако не носите ценни качества у себе си, външността скоро престава да бъде фактор.

Може да се влюбите в душата и да бъде завинаги, а може да се влюбите и в лицето и да бъде за кратко.

И все пак съществуват няколко характерни черти от външния вид на жените, които неудържимо привличат мъжете. И това са:

1. Усмивката

Наистина е неустоима за повечето мъже. Опитайте да поискате нещо от партньора си, докато го гледате намръщено. Вероятно ще ви откаже. Опитайте сега да поискате същото нещо от партньора си, докато го гледате с блеснал поглед и широка усмивка. Резултатът е различен, нали? Неслучайно някои мъже твърдят, че са се влюбили в усмивката на половинката си. затова не спирайте да се усмихвате. Освен това е заразно – когато се усмихвате на другите, вероятно ще ви се усмихнат и те.

2. Изразителен поглед

Клише е, че очите са прозорец към душата, но е истина. Когато гледате сърдито и намръщено, не само че не изглеждате красиви, но и не привличате погледи, не предразполагате другите и не правите изобщо добро впечатление. Когато гледате любимия си с топлота и с искра в очите, вие със сигурност го предразполагате да споделя, привличате го към себе си.

3. Нежни ръце

Ръцете на жената трябва да бъдат поддържани и нежни. Може и да ви се струва като някакъв незначителен детайл, но всъщност прави голямо впечатление движенията на ръцете, как си служите с тях. Поддържайте ноктите си чисти, кожата си гладка и не забравяйте да галите с нежност.

4. Устни

Добре оформени и сочни устни са истински магнит за мъжете. Те не могат да откъснат очи от устните ви, докато им говорите. Представят си как обсипват устните ви с целувки и в общи линии са склонни да се съгласят почти на всичко. Възползвайте се от това свое предимство.

5. Привлекателни крака

Мъжете обичат да гледат женските крака, но не разкривайте прекалено много. Много по-привлекателно е да се появите с пола до коленете, отколкото със суперкъс минижуп. Оставете нещо и на въображението. Също внимавайте как сядате, как кръстосвате краката си, гледайте движенията ви да бъдат грациозни и женствени.