Малкият Дилън, на когото родителите му забранили да скача по новия диван, покори мрежата, съобщава letidor.ru. „Докато преглеждах записите от камерата за наблюдение, видях ето това събитие от средата на нощта“, съобщил бащата Коди Врей, който пуснал на стената си във Facebook неочакваното филмче. На записа 6-годишното момченце се весели от душа и сърце, скачайки, бягайки и премятайки се по дивана и около него. По-интересното е, че това се случва в два през нощта, когато родителите му спели.

Видеото моментално стана хит и за броени дни се гледа повече от 50 хиляди пъти. Част от възторжените коментари гласят: „Това е жестоко! Вече 10 минути се смеем в офиса“, „Той е същински нинджа“, „Извинете, ще си монтирам камери за наблюдение. Да не се окаже, че моят 4-годишен син прави същото.“ Самият баща си признава, че след като видял записа, не могъл да реши дали да накаже момчето, или да му благодари за забавното филмче.

По думите на бащата на Дилън, момчето съвсем честно казвало на него и жена му, че понякога става в 2 през нощта. Но те решили, че си фантазира и преувеличава. А причината, поради която таткото решил да прегледа камерите е, че едната от тях била изключена и той се усъмнил. Последният заснет кадър на нея било лицето на малкия пакостник, който очевидно решил да си замете следите.

Източник: Новите родители.