В условия на пандемия и социална изолация рестартираме ежедневието и ценностите си към най-важната грижа – тази за здравето ни. 36.99 лв е по-малко от стойността на два билета за 3D кино, но инвестирани в застраховка Best Doctors на Boleron

осигуряват достъп до световна мрежа на здравето с над 30 милиона клиенти и над 50 000 лекари.

С достъп до най-добрите специалисти за хора с тежки заболявания, екипът на Best Doctors винаги търси второ мнение в чужбина и с готовност поема разходите за последващо лечение зад граница.  32-годишната история на организацията показва, че 45% от първоначалните диагнози и 80% от проведените терапии са грешни или неточни, което прави допълнителното медицинско мнение задължително.

Застраховката покрива лечение на рак, байпас на коронарната артерия, смяна или реконструкция на сърдечна клапа, вътречерепна хирургия и специфична хирургия на гръбначния мозък, трансплантация на органи от живи донори, трансплантация на костен мозък.

В случай на тежка диагноза Best Doctors ще поемат разходите и

ще се погрижат за цялата организация по самото пътуване и лечение, ще подсигурят престоя

Ще консултират и ще препоръчат подходящи медицински заведения, където застрахованият може да бъде успешно излекуван. Сумарното покритие на застраховката е до 2 000 000 евро за лечение, пътуване, настаняване, лекарства и разходи за един придружител. В услугата са включени превод и обяснение на медицински документи, по 100 евро дневни пари за целия период на хоспитализацията, закупуване на лекарства за лечението до 50 000 евро.  

Лечението на тежко заболяване може да струва от десетки до стотици хиляди евро. С Best Doctors инвестирате в бъдещето си само 36,99 лв. на месец, а гарантираното покритие на разходи в случай животозастрашаваща диагноза е до 2 млн. евро.  За деца до 18 години застраховката струва само 15 лева на месец.

Застраховката e на клик разстояние от вас тук.