На пазара непрекъснато излизат нови секс играчки. Една от тях е така наречената Cock Cam, или пенис камера.  Но за какво точно служи тази любопитна джаджа?

От интензивната „целувка по срамните устни“ през масажните свещи за предварителна игра до опасния bearbeking (незащитен анален секс) – в миналото често сме чували за най-новите тенденции в секса. Сега е на мода една много специална секс играчка, а именно – пенис камерата.  

Какво се крие зад модата Cock Cam?

Както издава името, продуктът представлява вид камера, която се използва при полов акт. Но не каква да е камера! Става дума за микро IP камера, която може да бъде поставена около основата на пениса. Този „пръстен“ има вградена камера, която заснема видеа с висока яснота на образа. Усъвършенстваната играчка не само помага на мъжа да поддържа по-дълга и твърда ерекция, но му позволява и да записва всички свои еротични моменти. Той може да наблюдава половия акт заедно с партньорката си или на живо, или по-късно на видео. Впрочем Cock Cam има достъп до WLAN, така че секс играчката бързо и лесно може да се свърже с мобилния телефон на потребителя. 

Наистина ли ни е необходима Cock Cam?

Макар че Cock Cam е сравнително нов продукт в необятната вселена на секс играчките и определено съдържа в себе си потенциал, мнението за него е раздвоено. От една страна, тези джаджи са много скъпи (между 100 и 200 евро), а от друга – съществува опасност да бъдат хакнати въпреки гаранцията за висока степен на безопасност от страна на производителя.