Световноизвестният актьор Анди Гарсия се разхожда по софийската улица „Съборна“. Докато наблюдава с интерес хората и обстановката, вниманието му е привлечено от позната мелодия, която се носи отдалече. Актьорът проследява пътя на музиката. След като успява да пресече на пешеходната пътека, стига до уличен саксофонист, който свири в градинката пред Народния театър „Иван Вазов“. Актьорът спира да го послуша, а музикантът е видимо зарадван, въпреки че не познава изобщо актьора.

Първоначално слуша зад кадър, след което присяда като един истински мафиот с пура в ръка до саксофониста и се наслаждава на музиката отблизо. Оставя банкнота в калъфа от саксофона и си прави снимки с него. Българинът, който придружава актьора, обяснява на музиканта, че това е филмова звезда от филма, от който е мелодията. Човекът се плесва по челото и не може да повярва.

Самият Анди Гарсия написа под клипа в Instagram: „Докато се разхождах из центъра на София в България, изведнъж до ухото ми долетя позната мелодия и веднага обърнах камерата. Изгледайте до края, за да видите изненадата му.“

Анди Гарсия играе Винченцо Мансини във филма „Кръстникът 3“. Героят му наследява Майкъл Корлеоне (Ал Пачино) и става новият дон Корлеоне.

В момента актьорът е у нас за снимките на холивудския екшън "Непобедимите 4", където играе агент на ЦРУ.