По време на секс винаги може нещо да се обърка. Мъжкият пол също не е застрахован от пропуски и допуска не една грешка в любовната игра. Ще ви издадем кои са те, за да бъдете безупречни следващия път.

1. Подхождате прекалено бурно към акта. Понякога е трудно да обуздаете животинския си нагон и едва остава време за предварителна игра. Несъмнено има жени, които също са готови по всяко време за едно „куики“. Но повечето представителки на нежния пол отдават голямо значение на ласките, за да се настроят за същинската част.

2. Въртите все същата плоча. Онова, което се е харесвало на последната ви приятелка, настоящата може изобщо да не понася. Жените, техните тела и чувства са различни и като мъж трябва да се нагодите към нея и да я галите предпазливо, когато се озовете за първи път в леглото.

3. Достигате до целта с егоизъм. Жените също имат потребности, които трябва да бъдат задоволени. Позата, която  вие обичате, може би партньорката ви смята за скучна. Разговаряйте предварително на тази тема и се съобразете и с нейните желания.  

4. Грубостта не е препоръчителна. Някои жени обичат твърдия секс, но други предпочитат да ги третират нежно. Във всеки случай повечето   харесват смесица между двата вида. Затова е добре винаги да подхождате внимателно и да не причинявате болка на жената (освен ако тя изрично не ви е помолила за това). Драскането, хапането и мачкането тук нямат място!