Все повече съвременни млади хора спортуват. Едни, защото искат да изваят мечтаната фигура, други търсят нови запознанства в залата, трети са убедени, че трябва да водят здравословен начин на живот.
Има обаче няколко типа хора, които с поведението си дразнят и всички ги ненавиждат.
Вижте кои са те, според medikforum.

Секс-символът

Отдалече личат красавиците, които са дошли в залата, за да се фукат с тялото си. Ще ги познаете по плътния макияж, сложен така все едно ще ходят на вечерно представление, дълбокото деколте, което вади на показ всичките им прелести или изрязаните и впити шорти.
Нагласили са се така, все едно трябва да съблазняват всички във фитнеса. 
Видът на тези дами в спортната зала е меко казано доста неуместен. Затова останалите спортуващи ги ненавиждат и им се присмиват. Особено пък, ако и телата им не са така съвършени както самите те си мислят. 

Съветникът

Съветът е от полза, ако някой се нуждае от него и сам го поиска. Съветникът обаче са нетърпелив, затова раздава консултации  на ляво и надясно в спортната зала. Коментарите досаждат и дразнят всички. И е трудно да се отървем от тези натрапници.
Най-добрата стратегия е да не влизаме в конфронтация, а просто да ги неутрализираме като кажем: „Благодаря за съвета, но ще го обсъдя с моя треньор.“

Продължава на страницата на Новите родители