Коледа наближава! Какво по-хубаво време от това да прекарате свободното си време с любимия човек, гледайки хубав, семеен филм? При това в уюта на празнично украсения дом.

"Животът е прекрасен"

Джордж Бейли, собственик на застрахователна компания, честен, отзивчив, любящ съпруг и баща, е притиснат от несгодите. Готов е да се самоубие. И от небесата пристига единственият свободен за момента ангел… 

„Чудото на 34-а улица“ 

Една трогателна коледна история, която ни показва по много емоционален начин, че съществуват чудеса. Малката Сюзън не само доказва на майка си, но и на други възрастни, че дядо Коледа е истински и че винаги трябва да вярваме в доброто - Коледа, в Бог, в любовта ...

„Сам вкъщи“

Филм, който няма нужда от представяне. Любимата на малки и големи коледна комедия е номинирана за два Оскара, има десетки други награди и номинации. А общият приход на филма е от внушителните 534 мл. долара. 

„Знак на съдбата“

Щастлива любовна история, която създава добро настроение и вдъхновение. Точно преди Коледа Сара и Джон се срещнат съвсем случайно, докато пазаруват за празника, и прекарват целия следобед заедно. Сара иска да остави на съдбата да реши дали двамата са създадени един за друг и дали им е писано да бъдат заедно.

Години по-късно двамата вече са обвързани с други, но не могат да се отърсят от мисълта, че въпреки времето и разстоянието, някой ден те отново ще се срещнат... Доста напрежение и чувства малко преди Коледа!

„Договор за Дядо Коледа” 

Извeстният комик Tим Aлън, носитeл нa Злaтeн глобус учaствa в тaзи мaгичeскa комeдия нa Дисни, която Рeople magazine нapeчe "eднa от нaй-шeговититe и игpиви истоpии, очapовaли публикaтa пpeз послeдното дeсeтилeтиe"!