Да се каже, че спортът е много популярен, ще бъде малко. Когато 40 000 души са готови да захвърлят всичко, за да гледат мач, означава, че говорим за нещо с много големи мащаби. Не е изненада, че едно от най-популярните приложения за онлайн видео стрийминг е онлайн спортния стрийминг. А зрителите онлайн се увеличават непрекъснато.

В тази статия ще се съсредоточим върху излъчването на спорт на живо по интернет. По-конкретно, ще прегледаме четири функции, които правят вашето гледане онлайн по-добро, по-полезно и по-лесно от всякога.

1. Залагания на живо

По принцип онлайн платформата за залагания, която използвате, ще определи коефициентите на мач или събитие, преди  то да се състои. Тези коефициенти ще се променят няколко пъти след началото, в зависимост от това какво се случва. Реално, ако отбор А е фаворит преди старта, а отбор Б поведе след няколко минути, коефициентите ще се променят, за да отрачи това. Отбор А все още може да бъде фаворит за победа, но сега те имат по-малък шанс да го направят.  Следователно, човек, който желае да заложи на отбор А, ще има по-добри коефициенти, отколкото би имал, ако е направил залога преди началото на играта. По този начин, ако сте решили да направите залог, можете да изчакате първите минути на играта за да го направите.

2. Кеш аут

Опцията за кеш аут на букмейкърите е друга функция, която се присъединява към залаганията на живо. Идеята е, че офертите за кеш аут се правят в реално време, преди да се реши крайният резултат. С други думи, кеш аутът позволява на играчите да си върнат парите преди играта да е приключила, ако резултатът е в тяхна полза. Тази опция е полезна за тези, които предвиждат загуба или виждат невероятен момент в тяхна полза. Тъй като сумата на парите, които получавате обратно, се определят в момента на теглене. Вие поемете контрола над вашите залози, като използвате функцията Кеш аут.  Подробна информация за кеш аут опциите, може да прочетете в сайта на Ефирбет, където са включени професионални ревюта за редица български букмейкъри.

3. Пряко предаване

Можете да наблюдавате всички видове спортни събития на живо. Списъкът включва популярни състезания като най-добрите европейски лиги, турнири и други. Разбира се, можете да избирате и всякакви спортове, които са интересни за вас. A и не е задължително да залагате, ако искате просто да гледате спорт.

4. Мобилна версия

Наличието на мобилна версия е задължително в днешно време. Компаниите разработват и развиват приложения за  iOS и Android. Можете също така да използвате мобилния версия на уебсайта на букмейкъра. Каквото и да изберете, дизайнът е безупречен, а навигацията интуитивна. Освен страхотен и лесен за управление дизайн, най-хубавата част на мобилните версии, е че можете да залагате в движение, докато си почивате или седите в офиса.

Да знаете какво да търсите в платформа за онлайн залагания е първата стъпка към това да изберете наистина страхотен букмейкър, които отговаря на вашите условия. Така че проучвайте и разглеждайте различни сайтове.