Мразовитото време обикновено е добро оправдание да си останем у дома и да прекараме вечерта пред екрана с интересен филм.

Но кой точно?

Ако искате да гледате нещо наистина интересно, със заплетен сюжет, с неочаквани обрати, със съдържателен сценарий, то вижте в следващите редове някои наиситна интригуващи заглавия, които редакторите на ADME.ru са подбрали специално за дългите зимни вечери.

Може някои от тях да са ви познати, но със сигурност ще откриете и нови за вас филми. Сега е моментът да ги гледате.

"Game Night", 2018

След традиционно събиране за нощ, прекарана в игри, група приятели стават свидетели на дръзко отвличане, но не са наясно - това шега ли е или е истина?

"The Limehouse Golem", 2016

След случаи на серия от убийствана, хората започват да приписват необяснимите деянията на митичното същество Голем, но чудовището ли е причината? 

"6 Souls", 2010

Психотрилър с Джулиан Мур, в който тя играе ролята на самотна майка и психотерапевт, разглеждащ случай на раздвоение на личността. Филмът е изтъкан от мистика и ужаси.

"The Magdalene Sisters", 2002

Филмът пресъздава реалността в Ирландия между 60 и 80 г. на миналия век, които показват недопустимо жестокото отношение към жените и момичетата, които са имали "неприемливо" според обществените норми поведение или са родили извънбрачно дете.

"Regression", 2015

Първокласен трилър, в който се преплитат окултизъм, конспирация и мистицизъм. Детектив разследва изнасилване, но попада на изключително заплетен и необясним случай.

"Paranoia", 2013

Това е историята на типичен служител в телекомуникационна корпорация. Но след фатална грешка, животът на героя се променя рязко. 

"Blood", 2012

Разследване на старо престъпление отвежда до неочаквани открития, за които никой не е трябвало да научи.