Филми, които ще ви държат на нокти до последно

20 юли 2019 г., 17:02
13192

Снимка: Lolostock / Shutterstock

Мразовитото време обикновено е добро оправдание да си останем у дома и да прекараме вечерта пред екрана с интересен филм.

Но кой точно?

Ако искате да гледате нещо наистина интересно, със заплетен сюжет, с неочаквани обрати, със съдържателен сценарий, то вижте в следващите редове някои наиситна интригуващи заглавия, които редакторите на ADME.ru са подбрали специално за дългите зимни вечери.

Може някои от тях да са ви познати, но със сигурност ще откриете и нови за вас филми. Сега е моментът да ги гледате.

"Game Night", 2018

След традиционно събиране за нощ, прекарана в игри, група приятели стават свидетели на дръзко отвличане, но не са наясно - това шега ли е или е истина?

"The Limehouse Golem", 2016

След случаи на серия от убийствана, хората започват да приписват необяснимите деянията на митичното същество Голем, но чудовището ли е причината? 

"6 Souls", 2010

Психотрилър с Джулиан Мур, в който тя играе ролята на самотна майка и психотерапевт, разглеждащ случай на раздвоение на личността. Филмът е изтъкан от мистика и ужаси.

"The Magdalene Sisters", 2002

Филмът пресъздава реалността в Ирландия между 60 и 80 г. на миналия век, които показват недопустимо жестокото отношение към жените и момичетата, които са имали "неприемливо" според обществените норми поведение или са родили извънбрачно дете.

"Regression", 2015

Първокласен трилър, в който се преплитат окултизъм, конспирация и мистицизъм. Детектив разследва изнасилване, но попада на изключително заплетен и необясним случай.

"Paranoia", 2013

Това е историята на типичен служител в телекомуникационна корпорация. Но след фатална грешка, животът на героя се променя рязко. 

"Blood", 2012

Разследване на старо престъпление отвежда до неочаквани открития, за които никой не е трябвало да научи.

"Black Butterfly", 2016

Главният герой, почти изгубил надеждата, че може да напише нещо стойностно, внезапно намира вдъхновение, когато други срещат смъртта. Необичайно плашещ и напълно непредвидим филм. 

"All Good Things", 2009

Синът на мултимилионер решава да се ожени за своята обикновена приятелка. Естествено, в семейството му такъв избор предизвиква само отрицателни емоции. Нарастващото напрежение става фатално за младата жена. След изчезването й минава доста време, преди истината да излезе наяве. Историята се основава на сензационния случай на милиардера Робърт Дърст. 

"After.Life", 2009

Филмът започва със смъртта на главната героиня, а съдържателят на погребалния дом я уверява, че може да комуникира с мъртвите и ще й помогне да премине в отвъдното. Но истина ли е всичко това?

"Le dernier diamant", 2014

До какво може да доведе кражбата на диамант.

"Das finstere Tal", 2014

Малкият град, в който попада главния герой, е пълен с ужасни тайни и мистерии. Разбира се, герой изобщо не е добре дошъл тук.

"Miss Sloane", 2016

Елизабет Слоун е лобистка, която си спечелва доста врагове, както в личен, така и в професионален план, докато твърдо върви по избрания от нея път.

Източник: Мениджър Нюз

Ключови думи:
Коментари