Започваме с най-сладките...

1. Риби

Вие сте толкова сладки, че всеки, който прекара и 5 минути във вашата компания, изпада в захарна кома. Вие сте любящи, грижовни, мили, топли, деликатни, приятелски настроени и готови да помогнете на човек в нужда. Всеки път намирате правилните думи – особено в напрегнати или неприятни ситуации. И винаги сте толкова сладки, че разтапяте хорските сърца досущ като горелка ледче. Толкова сте сладки, че направо ви завиждаме – никога няма да бъдем толкова непорочни като вас.

2. Рак

Хапвали ли сте някога „Кит Кат“? А „Сникърс“? Или пък „Баунти“? А цяла торба с “M&M”? Добре – сега комбинирайте всичко това в една купа с шоколадов сладолед с горещ карамел, полейте го със захарен сироп, обсипете го с десетки маршмелоус, добавете бита сметана и на върха му боцнете една черешка. Какво получавате? Отговорът е – вие.

3. Везни

Спасявате котенцата, които не могат да слязат от високите дървета. Хващате бебетата, падащи от горящите сгради. Винаги можете да кажете нещо хубаво за всеки – без значение колко го ненавиждате. Ето защо името ви предизвика усмивка у хорските лица. Там, където цари мрака, вие отваряте щорите и пускате светлината. Вие сте същински сладурчета.

4. Телец

Въпреки че сте кръстени на бик, в повечето случаи сте същинско агънце. Живеете си живота и оставяте и останалите да правят същото. Не се месите в хорските работи и настроението ви се разваля само в случаите, когато не ви оставят на мира. Усмихвате се и казвате „Здрасти!“ на всеки, с когото се срещнете – дори и да ги мразите до дъното на червата си. Превръщате се в истински сладурчета, когато се намирате в компанията на бебета и домашни любимци – толкова сте сладки, че докарвате зъбобол на невинните наблюдатели.