Всички познаваме хора, които се мислят за по-силни, по-умни или по-хитри от другите. Защо е така? Според звездите има 4 зодии, които най-често се надуват и си вирят носа.

1. Близнаци. Кой би предположил? На пръв поглед звучи парадоксално, че Близнаците може да са надменни. В крайна сметка няма друг знак, който да е толкова великодушен, забавен и чаровен. Но този екстровертен въздушен знак умее да омайва околните и отлично го съзнава. Това го прави да изглежда високомерен и недостижим. Няма съмнение, че Близнаците притежават дар слово, но не е лошо да стъпват по-здраво на земята.

2. Дева. Девизът на Девата е: „Само това, което сама направя, е свършено добре“. Този педантичен земен знак е изключителен перфекционист. Държи се така, сякаш превъзхожда останалите в духовно отношение и често създава впечатлението, че е високомерен. В такива моменти Девата просто трябва да бъде смъкната от облаците. Тогава ще прояви и добрата си страна.

3. Лъв. Не е новост, че Лъвът обича да е в центъра на вниманието. Следователно нищо чудно, че околните понякога го възприемат за арогантен и надменен. Защото в редица ситуации огненият знак e склонен да проявява твърдоглавие – най-вече когато нещата не вървят, както си ги е представял. Тогава губи представа за реалността и изглежда в очите на околните капризен и доминантен.

4. Телец. Още един знак, който минава за особено високомерен, е Телецът. Той е известен с това, че винаги иска да има право и да знае всичко най-добре. Родените под този земен знак са убедени, че са най-умните, и понякога се самозабравят. Разбира се, това не се приема добре от околните.