Някои хора се страхуват от самотата, а други се нуждаят от повече време за себе си.  Ето кои знаци минават за отявлени единаци.

Близнаци

Този знак е много общителен и често носи две дини под една мишница. Близнаците имат голям кръг приятели и познати, но тяхната компания бързо им омръзва и те търсят нови преживявания. Точно по тази причина не се привързват истински към никого и към нищо. Свободата е свещена за тях, поради което неохотно правят компромиси. Често сменят настроенията си. Когато изпаднат в униние, предпочитат да са сами. 

Скорпион

Когато става дума за клюки и сплетни, Скорпионите нямат равни. Трябва ли обаче да издадат нещо за себе си, се правят на разсеяни.  Изключително трудно е да изкопчиш от Скорпиона тайните му. Той предпочита да върши всичко сам и това се отнася най-вече за работата му. Не обича да разчита на другите. След дългия работен ден този знак има нужда да се уедини, за да си почине. Между собствените си четири стени Скорпионите най-после могат да се отпуснат, защото не се налага да държат нещата под контрол.

 Водолей

Водолеят вероятно е най-големият саможивец от „животинските“ зодии. Харесва му да е сам, защото е на чисто със себе си. Водолеите обичат да се образоват и да черпят знания от книги. Освен това минават за мечтатели. Времето насаме им е нужно, за да съберат мислите си и да се заредят с нова енергия. Въпреки това Водолеят е много популярен и има голям приятелски кръг.