Някои хора се тревожат прекалено и премислят всичко по няколко пъти. Други като че ли крачат безгрижно през живота. Ето кои зодии са постоянно загрижени.

„Правилно ли отговорих?“, „Взех ли вярното решение?“, „Какво ще правя, ако се случи това и това?“ Има хора, които непрекъснато се безпокоят за нещо и не успяват да потиснат тревожните мисли. Тук ще ви издадем кои зодиакални знаци най-често си блъскат главата излишно.

Рак

Природата на този чувствителен „животински“ знак е такава, че той просто не може да не се тревожи. При това разнищва не само собствените си проблеми, а и тези на близките си. Ракът прекарва не една и две безсънни нощи да се безпокои за всевъзможни неща. За съжаление е склонен винаги да си представя най-лошите сценарии. Той трябва да се постарае да изостави този свой навик, защото обикновено нещата не са толкова страшни, колкото се е опасявал, и освен това на дневна светлина всичко изглежда различно!

Дева

Девата също е майсторка да си създава излишни грижи. Тя е перфекционист и се стреми винаги да държи нещата под контрол. Но някои неща просто не могат да се контролират и това ужасно дразни Девата, която обича да планира всичко. Така за съжаление Девите губят много време да се тревожат дали плановете им ще се осъществят.  Този знак трябва да се научи  да подхожда по-лежерно към нещата. Никой не е в състояние да контролира всичко и в повечето случаи  животът не протича така, както сме го запланували.

Риби

Емоционалните риби често се тревожат както за себе си, така и за другите. Те имат нужда от хармония и искат всички хора да са добре. Когато виждат, че това не е така, те страдат и си блъскат главата как да помогнат на близките си. На Рибите също им е трудно да изпускат нещата от контрол. Освен това нерядко те са три крачки напред в мислите си, защото се безпокоят за нещо, което още не се е случило. За съжаление, така те изпускат от поглед настоящето. Рибите не бива да допускат страховете и тревогите им да ги ограничават, а трябва да се опитат да живеят повече за мига и да му се наслаждават.