Някои хора са особено чувствителни и умеят да се поставят на мястото на другия. Тук ще ви издадем у кои три зодии  тази дарба е най-силно изразена. Те просто съпреживяват всичко!

Скорпион

На пръв поглед изглежда малко вероятно: суровият Скорпион да е състрадателен?! И наистина, този знак често прави впечатление с твърдата си черупка – вътре обаче се крие мека сърцевина. Скорпионите имат изключително чувствителна и милосърдна страна. Понякога нарочно се държат грубо като вид самозащита. Защото непрекъснато да съчувстваш на другите може да бъде доста натоварващо.

Близнаци

Когато говорим за емпатия, веднага се сещаме за Близнаците. И с право! Защото този жалостив знак винаги усеща какво чувстват другите и на всяка цена иска близките му да са щастливи и доволни. Тъй като това на практика невинаги е възможно, Близнаците трябва да внимават навреме да се дистанцират от емоционални ситуации. Иначе се вживяват прекалено много в тях и се вълнуват. Въпреки това Близнакът е готов незабавно да откликне, ако негов близък се нуждае от помощ.

Водолей

Този знак се смята за особено грижовен и стига дотам да играе ролята на майка за близки приятели. Внимание: дори грижата да е мила и ласкателна, Водолеите не бива да действат прекалено всеотдайно. Когато техен близък на страда, те непременно страдат заедно с него.  Освен това Водолеят трябва да внимава да не му се качат на главата. Ако има чувството, че не ценят грижите му, може да се разгневи. С право, но това не е приятно на никого!