Колко често се нуждаете от секс? Веднъж седмично,  всеки ден или дори ежечасно?  Ако отговорът ви определено е последното (и дори в този момент мислите ви се въртят около секса), това би могло да се дължи на зодиакалния ви знак. Четири зодии имат особено високо либидо – с други думи, постоянно търсят секс.

Редовният секс е нещо хубаво – без оглед на оргазмите, - и дори крие ползи за здравето (стига да е безопасен, разбира се!). Отразява се благоприятно върху имунната система и помага за намаляване на стреса. И така – смело напред!

Овен

Овните пращят от енергия. За да я изразходват, те непрекъснато се занимават с нещо, включително със секс. А най-хубавото е, че винаги получават каквото искат, защото не се страхуват да си го вземат! Имате връзка с Овен? Подгответе се за бурен секс, пълен със страст и адреналин. Със сигурност няма да се отегчите, защото любовта му към експериментите го подтиква непрекъснато да изпробва нещо ново – в леглото и извън него, естествено!

Телец

Телецът също е ненаситно животно.  И без това този знак е силно свързан с телесното и изразява привързаността си чрез допир. Ето защо Телците обичат не само дългите масажи и постоянните прегръдки и целувки, но и продължителния, страстен секс. Те определено не са привърженици на куикито (бързия секс), защото искат да се наслаждават на половия акт с всичките си сетива. При това се грижат не само за собственото си удоволствие, но и за това на партньора.