Изглежда, че на някои хора Фортуна постоянно се усмихва. Това може да има общо със зодията им. Ще ви издадем кои знаци най-често имат късмет!

Лъв

Този „животински“ знак знае, че в живота нищо не се получава даром. Работи упорито и неуморно, за да осъществи мечтите си, които са доста амбициозни. Лъвовете са много самонадеяни; убедени са, че всичко им се удава и вярват в късмета си. Но именно тази нагласа помага на Лъва да жъне успех след успех. Завистниците може би смятат, че Лъвът е роден със златна лъжичка в устата, но в действителност той постига целите си с много труд и постоянство.

Стрелец

Стрелците притежават развита интуиция и винаги се доверяват на шестото си чувство. С позитивната си жизнена нагласа те привличат късмета като магнит. Въпреки това Стрелецът предпочита да залага на сигурното, затова започва отрано да се грижи за старините си. Освен това за него е важно да печели достатъчно, за да се наслаждава на живота.  Така например много обича да пътува и да се храни в луксозни ресторанти. Задължително е и да притежава красив дом.

Водолей

Този въздушен знак има добър нюх, когато става дума за благоприятни възможности. Надуши ли шанс, Водолеят не се двоуми да действа и обикновено постига успех. По тази причина отстрани често изглежда, че е абониран за щастието. Но всъщност се иска много кураж, за да се впускаш в рисковани начинания!

Риби

Когато Рибите си поставят някаква цел, със сигурност я постигат. Дори пътят до нея понякога да е труден и уморителен, този знак не се предава и разчита на уменията и интуицията си. Когато получава удари от живота не се обезсърчава, а извлича от всяко поражение нещо положително за себе си. Рибите просто изхождат от това, че накрая всичко ще се нареди и разчитат на късмета си.