Някои хора помнят като слон и не прощават лесно грешките. Други пък не могат да се сърдят дълго. Според хороскопа звездите до голяма степен са отговорни за това качество. Най-вече следните 4 зодии изобщо не са злопаметни. Съветът ни към останалите: поучете се от тях, защото озлоблението към другите обикновено ви разяжда отвътре и се отразява неблагоприятно върху собственото ви здраве.

Овен

Този знак може да кипне за секунди и със същата бързина отново да се успокои. Когато е недоволен от нещо, Овенът не само че не сдържа гнева си, но го излива шумно. Ала след като е уталожил яда си, бързо му минава и дори се извинява на онзи, на когото се е нахвърлил. Най-късно тогава всичко е забравено и простено.

Близнаци

Никой знак не е толкова раздвоен колкото Близнаците. Те знаят, че светът не се дели на черно и бяло. Ако някой им подлее вода, вместо да му се сърдят, Близнаците си припомнят случай, когато самите те не са постъпили коректно. И няма да ви сметнат за лош човек, само защото веднъж сте допуснали грешка.

Стрелец

Този знак се стреми напред с цялата си енергия. Ако се натъкне на хора, които не се държат добре с него, Стрелецът няма да им отвърне със зло. В края на краищата бъдещето не чака онзи, който роптае дълго срещу миналото.

Риби

Този знак се слави с това, че лесно прощава. Рибите са много чувствителни и раними. Който ги обиди, може да е сигурен, че ги е улучил право в сърцето. Въпреки това Рибите са открити за всяко извинение, стига да усетят, че е искрено.