Любовта може да е толкова красива, но за съжаление понякога причинява и болка. Мнозина са го преживели, а някои дори имат толкова лоши спомени, че напълно са загубили вяра в истинската любов. Но дали тяхното черногледство не е свързано със звездите? Тук ще научите кои са най-скептичните зодии.

Близнаци

Ако някой се съмнява в концепцията за любовта, то това са Близнаците. Затова връзките на този зодиакален знак обикновено са краткотрайни. Драги Близнаци, да не би да изпитвате прекалено голям страх от обвързване? Ако си позволите да се влюбите, може би ще се убедите, че истинската любов все пак съществува!

Скорпион

Никак не е лесно да се поддържат хармонични отношения със Скорпиона. Защото този знак по природа е недоверчив и ревнив. Така той вреди единствено на себе си. Още в началото на връзката Скорпионът прехвърля в главата си потенциалните рискове, опасности и евентуалния й провал. Да се влюби спонтанно?! Не, разумът му не би го допуснал.

Овен

Овенът знае съвсем точно какво иска. Свободата и независимостта във връзката са основните му приоритети. На този огнен знак му е трудно да се доверява и да търси подкрепа, защото се страхува прекалено много да не бъде наранен. Пътят към сърцето на Овена не е лек – затова и не вярва, че някой ще успее да го завоюва.