Любовта е едно от най-хубавите чувства на света. Но отдадем ли се емоционално на партньора, бързо ставаме уязвими. Това, което за някои зодии е съвсем нормално, за други се оказва истинско предизвикателство. Едно е сигурно: всеки от нас има определени опасения и страхове, когато става дума за сериозна връзка. Ето кои са те за отделните зодии.

1. Овен

Овните обичат да действат на своя глава. Те предпочитат да си решават проблемите сами и не допускат току-така хора до себе си. Боят се, че емоциите ще ги направят раними. Но точно откритата комуникация е ключът към щастието.

2. Телец

Когато Телецът се обвърже, то е завинаги! Защото този земен знак най-много мрази промените. По тази причина е готов на всичко, за да задържи човека до себе си. Не се страхувайте, понякога промените са за добро.

3. Близнаци

За Близнаците най-лоши са скуката и еднообразието. Те непрекъснато са в движение и не ги свърта на едно място. Затова им е толкова трудно да изграждат трайни отношения и да ги поддържат. Страхуват се, че може да пропуснат нещо по-добро.

4. Рак

Ракът често проявява емоциите си по-бурно, отколкото би му се искало. Разкрил ли е веднъж чувствата си, той, разбира се, става уязвим. И ужасно се бои, че могат да го наранят, защото не се справя добре с подобни удари.

5. Лъв

Във връзката невинаги всичко върви гладко. Има конфликти и разногласия и точно това никак не се харесва на Лъва. Би искал винаги той да е правият и му е трудно да изпуска контрола от ръцете си.

6. Дева

Девата се стреми да върши всичко правилно – най-вече в интимната си връзка. Страхува се, че партньорът й ще престане да я харесва, ако не е сто процента перфектна. Затова винаги се старае прекалено и не оставя нищо на случайността. Това може порядъчно да изнерви партньора й.