Започваме със зодиите с най-големите и любящи сърца...

12. Рак

Емпатията и чувствителността са присъщи за този зодиакален знак. Раците са грижовни и обичат безрезервно. Те са търпеливи и прощават. Винаги можеш да разчиташ на представител на тази зодия. Ракът показва какво е истинската любов и как трябва да обичаме. Той няма проблем да разкрива сърцето си, което го прави и най-лесния за обичане зодиакален знак. 

11. Телец

Телците никога не крият любовта си – те обожават своите партньори и винаги откриват различни начини, за да им го покажат. Твърдо убедени са, че една връзка е здрава само тогава, когато и двамата души говорят открито за своите чувства.

10. Риби

Рибите имат едно от най-големите и любящи сърца в зодиака. Те са емоционални и нямат проблем с изразяването на чувствата си. Тази зодия не крие нищо и е честна. Биха минали през огъня за половинката си. Това е любов, която се случва веднъж в живота.

9. Стрелец

Стрелците бранят сърцата си със зъби и нокти. Те не могат да се привържат към някого току-така и често се страхуват, че ще се отдадат на грешния човек. Ако вашият партньор е Стрелец и той не говори открито за чувствата си, може би вие не сте правилния човек за тях.

8. Скорпион

За Скорпионите се говори, че обичат единствено физическа близост. Това обаче въобще не е така. Те търсят човек, с когото да установят връзка на едно по-дълбоко и емоционално ниво. Не я ли почувстват, просто няма да ви допуснат до себе си.

7. Везни

Най-големият им страх е, че можете да ги вземете за лепка. Когато става дума за любов, Везните не обичат да бързат. По този начин те създават впечатлението, че са независими и се нуждаят постоянно от внимание.