Още от древни времена хората гледат на жените като на „по-слабия пол“. Това обаче, разбира се, е лъжа – виждали сме многократно, че дамите могат да постигнат всичко, което искат. Ето защо решихме да изготвим тази класация на най-силните зодиакални знаци.

Вижте на кое място сте!

12. Близнаци

Близнаците са красиви, нежни и приятелски настроени личности. Техните слабости обаче са почти толкова ясно откроени, колкото и силните им страни. Близнаците са мързеливи и често искат да свършат множество неща едновременно, а това, разбира се, е невъзможно. Няма други като тях и може би са едни от най-ведрите знаци в зодиака, но когато става дума за нещо важно (като например работа), те се плашат и не знаят как да постъпят в определени ситуации. Близнаците се възприемат за най-слабия знак при жените. Представителите на тази зодия трябва да се концентрират само върху едно нещо. Направят ли го, със сигурност ще го постигнат.

11. Стрелец

Обикновено Стрелците работят усърдно в името на своята цел. Рядко се предават, но не понасят ситуации, в които се чувстват обвързани към нещо. Ето защо тяхното нетърпение често е и основното им падение. Стрелците трябва винаги да са концентрирани, да са съсредоточени върху онова, което е най-важно за тях. Знаят кога трябва да си тръгнат от нещо, което не им носи удоволствие. Не сваляйте очи от целта си и можете да постигнете страхотни неща дори и тогава, когато не сте напълно уверени.

10. Риби

Рибите са най-милите индивиди спрямо останалите знаци в зодиака. Те обаче могат да бъдат и изключително уплашени. Рибите са сред най-малко силните дами в зодиака. Нуждаят се от мотивация, решителност и съсредоточеност върху целта, която са си поставили. Престанете да витаете в облаците, фантазиите ще ви накарат да бродите безцелно. Ако стъпите здраво на земята, ще можете да постигнете всичко, за което копнеете. Грижата за любимите ви хора е сред най-големите ви добродетели. Ето защо вие заслужавате всичко, което можете да си представите.

9. Овен

Можете да бъдете изключително решителни, но същевременно не сте особено постоянни. Вие сте смели и знаете цената си, но ако се откажете преди да постигнете целта си, ще си навлечете много проблеми. Поработете върху постоянството си и ще достигнете всеки един връх. Не се колебайте, предстоят ви страхотни неща.

8. Везни

Вие сте нерешителни по природа. Трудно взимате каквото и да било решение. Решителни и смели сте, но се нуждаете от подкрепата на някой друг, за да постигнете своите цели и да реализирате своя потенциал. Мечтатели сте и без съмнение работите усърдно, за да постигнете това, което искате, но винаги търсите човек, на когото да се осланяте в онези моменти, в които не знаете какво да правите. Тази ваша черта на характера ви пречи да бъдете лидери, затова трябва да се научите да преценявате добре всяка ситуация. Успеете ли, един ден ще постигнете всичко, което пожелаете.

7. Дева

Търпението е най-доброто ви качество. Рядко обаче планирате каквото и да било в живота си и това ви пречи да постигате целите си. Начинът ви на работа може да се опише като груб и стриктен и това често ви изтощава. Малките детайли в обсебват и трудно можете да понесете ситуации, в която по една или друга причина нещо се обърква. Това често ви стресира излишно. Трябва да започнете да вярвате в себе си и да е отървете от абсурдните и натрапчиви отрицателни мисли за себе си, които често нямат нищо общо с действителността.