Да преследваш самоуверено целите си и да не даваш пет пари какво мислят другите за теб – в очите на мнозина това е добродетел. Какво обаче става в главите на онези, които следват набелязания път, без да се оглеждат наляво и надясно, и така понякога неволно нараняват другите? Дали наистина се чувстват толкова комфортно, или от време на време ги налягат угризения?  Следните 4 зодии анализират действията си особено често:

Телец

Здраво стъпилият на земята Телец обича да урежда своите работи и да се налага. Но съвсем не се чувства добре, ако забележи, че с действията си е засегнал хора, на които държи.  Тогава през главата му минава мисълта: „Наистина ли ми беше нужно това?“ За да поправи бързо „грешките“ си и да умилостиви потърпевшите, той им подготвя мили изненади.

Водолей

Дори понякога да изглежда надменен и дистанциран, Водолеят често анализира постъпките си. Тъй като има най-пъргава мисъл от всички зодиакални знаци, той, разбира се, бързо забелязва, когато някой му е сърдит. Скоро обаче се отърсва от евентуалните угризения  – но само докато се прибере у дома и се погледне в огледалото. Тогава му иде сам да се зашлеви!

Риби

Естествено, сред най-самокритичните знаци не бива да липсват Рибите. Състрадателни и чувствителни, те веднага разбират, когато са постъпили глупаво. За разлика от Телеца моментално се разкайват и си посипват главата с пепел. От срам им се иска да се оттеглят от света, поне за известно време. След като този „животински“ знак се е самообвинявал и критикувал достатъчно, се връща обратно, за да поправи нещата. На това му се вика кураж!  

Стрелец

Нерядко се случва откритият и директен Стрелец  да сгафи със забележките си. Обикновено не го забелязва, но когато все по-често започне да се натъква на мрачни и обидени физиономии, се замисля къде толкова е сбъркал. И тогава се сеща за куп детайли, които го подтикват към самокритичност. През ума му минава: „По дяволите, ще успея ли някога да оправя нещата?“