12. Везни

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

При везните всичко е въпрос на баланс. Ето защо те са най-малко лудите в целия зодиак. Мразят драмата и ще избегнат конфликта на всяка цена. Мислят, преди да действат, и винаги се опитват да видят другата страна на нещата. Те са онези, които възстановяват мира, и смятат, че всички трябва да водим спокоен и хармоничен живот. Лудостта просто не е в кръвта им.

11. Рак

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Раците са чувствителни и емпатични. Те са неспособни да наранят умишлено друг човек, дори и да им е причинил нещо лошо. Сърцето на Раците е толкова голямо, че те подхождат към всяка трудна ситуация с разбиране и намерение да простят. Вярват, че искреният разговор ще доведе до по-добри резултати от конфликта.

10. Риби

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Рибите са емоционални мечтатели и фантазьори до мозъка на костите си. Ето защо човек би предположил, че са и малко луди. Но това не е така. Рибите обичат да правят любов, а не война и много рядко позволяват на лудостта си да изплува на повърхността. По-скоро биха удавили мъката си в изкуство или вино и биха загърбили дадена ситуация, отколкото да правят проблем от всичко.

9. Телец

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Въпреки че настават дни, в които здравият разум на Телеца ще бъде поставен под въпрос, те са рядкост. Когато все пак настъпят, можем да ги обясним с импулсивната им и страстна страна. На практика Телците прибързват със заключенията и реагират, преди да са научили всички факти. Въпреки това никой не би ги нарекъл луди. Обикновено са хладнокръвни, спокойни и отбрани.

8. Стрелец

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Стрелците са голяма работа – взимат прибързани решения, импулсивни са и често действат безразсъдно. На практика са свободен дух и обичат да се носят по течението. Ето защо не е изненадващо, че лудата им страна е преобладаваща. Стрелците се гордеят с глупавите си постъпки, а през живота си не са направили една и две. Грешките са част от съществуването им и Стрелците не се страхуват да ги направят, тъй като според тях това е част от процеса на обучение. Да, човек се учи от грешките си, но този знак има навика да прави една и съща грешка по няколко пъти (само и само да се увери, че това наистина е грешка). Това в края на краищата може буквално да ги подлуди.

7. Козирог

Илюстрация: Nadezda Barkova / Shutterstock

Стремежът да преуспеят в живота, работата и любовта, е в основата на лудостта на Козирога. Този знак ще направи всичко, за да постигне целите си в тези три сфери. Понякога дори са готови да тръгнат срещу самите себе си. Бушоните им бързо горят, а когато това се случи, никой не знае какво могат да направят. Няма да се поколебаят да си отмъстят на онези, които са им навредили. Тежко и горко им.