Според хороскопа има три зодии, които са особено недоверчиви. Те не вярват на никого! В живота си всеки от нас е бил разочарован от близък човек. В крайна сметка никой не обича да злоупотребяват с доверието му или да го лъжат. За да не се опари отново, измаменият издига около себе си защитни стени. При повечето зодии огорчението отшумява с времето, но други са постоянно нащрек и имат едно наум. Те не се сближават лесно и предпочитат да спазват дистанция. Може би и вашият зодиакален знак е сред тях?

Скорпион

Скорпионите са недоверчиви по природа. Ето защо за нищо на света не биха разкрили пред другите душевния си живот. За сметка на това искат да знаят всичко за другите и бързо попадат в спирала от ревност и недоверие, когато имат чувството, че някой не ги приема сериозно. Но не го правят преднамерено – просто не желаят да претърпят горчиво разочарование.

Дева

Тъй като Девите гледат на всичко критично, не е чудно, че отначало реагират сдържано и избягват да се доверяват директно. У тях винаги надделява предпазливо-аналитичната страна и те прекалено често се придържат към резервите си по отношение на другите. По този начин все повече се затварят за света.

Рак

Ракът е вероятно най-чувствителният знак – затова не е изненадващо, че се стреми да предпази нежната си сърцевина от нараняване. Но за съжаление Ракът е и прекалено обидчив, което често му пречи да изразява чувствата си открито и да се доверява на хората. Дълбоко в себе си Раците искат най-вече едно: сигурност и защитеност.