Някои хора са пословично мързеливи: отлагат днешната работа за утре и се излежават по цял ден. Тук ще научите кои са тези мързеливци.

Познавате ли хора, които са супер амбицирани да свършат всичко начаса и никога не оставят за утре нещо, което може да се направи днес? За някои това е напълно естествено, но за други си е жив стрес.

Има хора, които са пасивни по природа. Трябва им цяла вечност, докато се наканят да свършат нещо, за което не горят от желание. Предпочитат да ги оставят на мира и ценят спокойствието си над всичко. Стресът им действа като червено на бик и ако ги пришпорвате, изобщо не могат да работят. Най-големите ленивци са представители на следните три зодии.

Предварителна уговорка: Подбрали сме знаците според типичните им (и всеизвестни) черти. Разбира се, всичко това следва да се приеме с известно намигване. В края на краищата и звездите понякога бъркат. Със сигурност сред изброените по-долу зодии има и много трудолюбиви пчелички.

Риби

Рибите са непоправими мечтатели. Мислено обикалят най-различни места и са едновременно навсякъде и никъде. Но за жалост в реалния живот понякога са доста неадекватни.  От много фантазиране и кинопрожекции в главата не могат да се концентрират и да бъдат истински продуктивни. Рибите се разсейват изключително бързо и с най-голяма  радост биха прекарвали времето си или небрежно изтегнати на дивана, или навън сред природата. По възможност с увлекателна книга и чаша вино, защото така мечтите са най-сладки.

Лъв

Лъвът също принадлежи към мързеливите знаци. Подобно на своите съименници, големите котки в природата, Лъвовете обичат да лентяйстват. Въпреки че са невероятно пламенни и амбициозни, често си дават почивки, които понякога се проточват по-дълго от необходимото. Понеже хората, родени под знака на Лъв, са добри оратори и увличат след себе си масите, на другите и през ум не им минава да ги смятат за мързеливи. Те някак винаги съумяват да си дават вид на супер заети. В действителност обаче Лъвът се интересува най-вече от себе си и изоставя другите си проекти.

Телец

На пръв поглед Телците всъщност съвсем не са толкова лениви. В училище или в работата те проявяват трудолюбие и амбициозност. Проблемът обаче е, че за Телеца личният живот е по-важен от кариерата. Той предпочита да прекарва времето си със семейството и приятелите, вместо да се трепе. Ето защо нерядко се случва да зареже работата си, за да бъде с любимите си хора, на които е невероятно предан. Телецът е човек на навиците. Издигне ли се веднъж в службата, той си качва краката нависоко, отдава се на приятна почивка и престава да си дава зор.