12. Козирог

На пръв поглед Козирозите може и да изглеждат груби, тъй като се фокусират върху практичността и ефективността. На тях обаче не им доставя никакво удоволствие да нараняват хората. Всичко се свежда до дългосрочния резултат и ако трябва да бъдат леко жестоки, за да постигнат 100-процентова  продуктивност и сигурност, не го приемайте лично. Под тази непоклатима външност се крие надеждна душа, която ще бъде с вас завинаги.

11. Лъв

Да, Лъвовете не могат да стоят встрани от прожекторите. Това обаче не е следствие от техния егоизъм. Те откровено се нуждаят от огромно количество внимание и хвалби, за да бъдат щастливи. Лъвовете имат огромно сърце с място за всички. Веднъж щом нуждите на Лъва са изпълнени, те ще направят всичко по силите си, за да се уверят, че всички ще имат еднакво „сценично присъствие“.

10. Везни

Понякога Везните изглеждат леко безотговорни. Имат навика да се интересуват по-скоро от големите купони и лъскавите предмети, отколкото от по-дълбоките връзки и сантименти. Трябва обаче да имате предвид защо го правят. Везните са застъпници на баланса и красотата и са склонни да посветят цялата си енергия, за да се уверят, че всички наоколо им е приятно и спокойно.

9. Рак

Да, Раците са леко унили и потиснати, но всички водни знаци са подвластни на своите емоции. Освен това те са изключително привързани към своето семейство и близки приятели и няма да се спрат пред нищо, за да се уверят, че тези, които обичат, притежават всичко, от което се нуждаят. Ако покажете на Рака, че наистина забелязвате и цените нещата, които прави, той ще открие още начини, по които да ви направи щастливи.

8. Телец

Телецът е като Рака – териториален и защитаващ всичко и всички, за които му пука. Подобно и на останалите земни знаци и телецът е надежден и заслужаващ доверие. Ама тоя техен инат. Намислил ли е нещо, край – не можеш да спориш с Телец. Добре поне, че имат здрав разум и често са прави.

7. Водолей

На Водолеите им пука за толкова много неща – те искат целият свят да е по-добър за всички. За съжаление, този знак има навика да вижда единствено голямата картина. Той има отлична връзка с човешката раса, но когато става дума за установяване на близък контакт с конкретен човек, Водолеят става сдържан  и невъзможен. Ако това ви се струва твърде досадно, оставете го на  мира и си намерете друг човек. Няма да му нараните чувствата, вероятно дори няма да забележи отсъствието ви.