Темата за управление на личния бюджет винаги е била и ще бъде актуална.

Нека я разгледаме от един по-различен ъгъл през призмата на зодиакалните знаци.

Интересно е да разберем как всяка от зодиите управлява своя бюджет и как се справя, когато става въпрос за спестяване или харчене на пари.

За всеки зодиакален знак сме предложили решение, което би могло да бъде в помощ, когато си говорим за управление на месечния бюджет, с който разполагаме.

ОВЕН - Представителите на зодия Овен могат да спазват бюджета за определен период от време, но ако нещо ги изкуши – няма да чакат, а ще го купят веднага! Въпреки това, ако достигне до границата на месечния бюджет, Овенът ще превключи на икономичен режим. Не обичат особено да чакат и нетърпението е черта, която е характерна за тях. Със сигурност не са почитатели на чакането по опашки и идеално решение за тях би било да могат дистанционно да плащат битовите си сметки. Така ще изпреварват опашката всеки път и търпението им няма да пострада.

ТЕЛЕЦ - „Спестявай сериозно – харчи сериозно“ е мотото на тази зодия. Телците определено обичат да си угаждат и да се обграждат с красиви и скъпи предмети. Те работят много и са добри в правенето на пари. Това, в което са още по-добри обаче е харченето им. За късмет, знаят кога да се спрат и рязко да ударят спирачките. Никога не пречи да хвърлят едно око на бюджета и точно заради това добре би било да следят баланса по сметката си. Така ще знаят по всяко време с какви средства разполагат.

БЛИЗНАЦИ - Близнаците както могат да бъдат много добри при спазването на бюджет, така могат и да отвържат рязко кесията. Нещото, над което трябва да работят малко повече е баланс между спазване на месечен бюджет и харчене. В най-добрия случай тяхната двойственост се изявява като съюз между разума и интуицията. За да не се чудят постоянно с какви пари разполагат, могат съвсем спокойно да направят бърза и дистанционна проверка на сметката. Така ще знаят с какви средства разполагат по всяко време.

РАК - Представителите на зодия Рак определено са фенове на спестяването. Те не харчат импулсивно и за тях е важно преди да направят голяма покупка, да са проучили добре и да са сигурни, че са избрали най-добрата сделка. Инвестирането на средства в спестовни продукти е нещо, което е характерно за тях, защото те винаги мислят за бъдещето. А за да следят по всяко време как се движат техните инвестиции, могат да се възползват от дистанционната проверка на директните инвестиции.