Представете си, че имате право само на едно-единствено желание. Какво бихте си пожелали? Зодиакалният знак го издава.

Аладин е имал голям късмет: намерил вълшебна лампа, чийто дух изпълнявал всяко негово желание, но имал право на три. Вие какво бихте си поискали, ако животът ви беше приказка от 1001 нощ?  Допитайте се до звездите:

Овен: безсмъртие

Животът предлага толкова приключения, че Овенът би искал да е безсмъртен. Тогава би се втурвал във всеки нов век с много страст, смелост и въодушевление.

Телец: богатство

Хубава храна, скъпо облекло, луксозен дом: този знак обича всичките му сетива да са пълни.

Близнаци: много желания

Този знак наистина е доста хитър: защо да се задоволява с едно-единствено желание, когато може да поиска повече? И без това Близнаците никога не могат да решат какво искат.

Рак: разкошна къща

Приятели, семейство, познати, роднини – родените под знака на Рака искат да имат голяма къща, за да съберат любимите си хора край себе си. Най-добре да разполага с басейн, сауна, огромна кухня и градина – тогава няма да има по-щастливи от Раците.  

Лъв: любов

Което се купува с пари, Лъвът сам си го заработва, затова желанието му няма да е свързано с финанси. Но що се отнася до любовта, на родените под знака на Лъва тя никога не е достатъчна.

Дева: самочувствие

В някои ситуации Девата проявява малодушие, сдържаност и неувереност. Как ли би изглеждал животът й, ако имаше по-голямо самочувствие? Девите дават мило и драго да го разберат.