Всяка зодия има своите добри и лоши страни. Вижте кои са те за различните зодии. Кои са двете страни на всяка зодия?

ОВЕН

Добра страна: Овните са енергични и пълни с живот. Те са хора на страстта, а на работа са мотивирани и целенасочени. Представителите на зодия Овен са авантюристични и не се отказват пред трудностите в живота.

Лоша страна: От друга страна Овните са хора на настроенията и около тях често трябва да се внимава. Понякога в раздразнението си стават агресивни, макар и само на думи. Ако не им е ден, по-добре внимавайте, защото лесно се ядосват

ТЕЛЕЦ

Добра страна: Телецът е много внимателен при всеки избор в живота си - от работното място до партньора. За Телците думата компромис често е непозната. Те обичат всичко, което е трайно. Представителите на зодия Телец си падат по луксозните удоволствия и не се страхуват да работят усилено за тях. На тях винаги може да се разчита.

Лоша страна: От друга страна представителите на зодия Телец са упорити и рядко са склонни на компромиси. В интимно отношение понякога са твърде доминиращи и обсебващи и не е лесно да намерят човек, който да се справи с ината им. 

БЛИЗНАЦИ

Добра страна: Когато говорим за зодия с две страни, Близнаците са нещо като символ в това отношение. На коя тяхна страна ще попаднете, често е непредвидимо и въпрос на късмет. От една страна Близнаците са приятелски настроени и обожават да са сред хора. Често пъти са приятно разсеяни и живеещи в свой свят.

Лоша страна: Другата страна на Близнаците е по-сложна. Често не уважават мнението на останалите, мислейки си, че са прави. Действат импулсивно и дори да грешат, няма да си признаят. Прекалено лесно се стресират и имат склонността да изпадат в депресивни състояния.

РАК

Добра страна: Представителите на зодия Рак са хора, които съчувстват на всеки. Те са чудесни слушатели и верни приятели. Винаги са готови да помогнат.

Лоша страна: Лошата им страна е, че са прекалено търпеливи и съзнателно оставят хората да се възползват от тях. Не обичат да говорят директно в очите и когато напрежението се натрупа, избухват. 

ЛЪВ

Добра страна: Родени лидери, Лъвовете блестят във всяка ситуация. Те са амбициозни, обожават големите компании и вниманието, знаят как да насочат светлините на прожектора към себе си. Уверени са и това си личи отдалеч. 

Лоша страна: В същото време обаче Лъвовете прекаляват понякога с търсенето на внимание. В желанието си всичко да се върти около тях, те стават драматични и дори претенциозни.

ДЕВА

Добра страна: Представителите на зодия Дева имат много набито около за детайлите. Те действат методично и внимателно, не обичат несъвършенствата. Анализират и търсят логиката, за да изберат правилен начин за действие. Търпението им е пословично.

Лоша страна: Лошата страна на Девите, е точно тази свръханалитичност, която понякога не им позволява да действат и ги кара да се съмняват във всичко.