Всяка зодия си има репертоар и сме свикнали да чуваме едно и също от нея. За какво мрънка всяка една от зодиите, може да видите тук:

Овен - за държавата, за политиците, за безработицата. Овните могат с дни да ви говорят за несправедливостите в държавата и как не си е работа да се живее тук.

Телец - че няма любов... Вечната тема на Телците е, че истинска любов няма. Говорят за самотата, за това как се оправят сами и как нямат нужда от човек до себе си. Мрънкат и вечно за това, че са... гладни.

Близнаци - за външния си вид. Колко са напълняли, как им трябват нови дрехи, че трябва да започнат да ходят на фитнес и всякакви такива суетни неща, които са по специалността на Близнаците.

Рак - колко пари отиват за пазаруване, за дома. Как заплатата не стига, колко разходи имат и как да се живее с тия пари в тая държава. Раците са си пестеливци и не очаквайте да ви почерпят.

Лъв - как се държат всички, колко са невъзпитани, как никой не иска да поема отговорност. Като цяло Лъвовете имат за болезнена тема по-младите от тях и редовно се възмущават от поведението им.

Дева - ще ви опищят главата за дупките по пътищата, за това колко струват данъците на автомобилите и как може всеки да има по две коли. Къде да паркират, каква е тази лудница...