Колкото и да твърдим, че сме мили и добри, всички се вбесяваме понякога и сме склонни да си отмъстим. Но го правим по различен начин... Вижте какви са склонностите на всяка зодия и се пазите.

Овен

В момент на яд: "Бесен съм, ще го намушкам, ще го разстрелям, ще го прегазя с колата. Не, ще му бутна колата в пропастта, после ще го бутна и него, но след колата, за да страда повече. Даже ще го набия преди това, ще му счупя поне един крак и една ръка".

30 минути по-късно: "Абе какво ще се занимавам с тоя... Такъв е некадърник, че сигурно сам ще се блъсне с колата и ще си счупи ръцете и краката. Обаче ако можех да гледам..."

Телец

В момент на яд: "Ще му съсипя кариерата, ще го разоря, ще му взема жената и къщата, и кучето ще му взема. Ще го оставя да живее в кашон на улицата".

15 дни по-късно: "Абе аз тоя не съм го забравил. Ще му отмъстя, когато му дойде времето... ама сега нещо съм преял и виното беше хубаво, не мога да се напрягам заради него, ще го мисля довечера. А, не, довечера ще готвя бьоф строганов... Животът е дълъг, все ще го измисля".

Близнаци

В момент на яд: "Ще разкажа на всичките му приятели и познати, какъв е продажник и инфантил, колко е подмолен и двуличен. Ще му съсипя репутацията и никой повече няма да му прави услуги... Ще кажа на всички, че не го бива и в леглото. Даже ще кажа, че е свалял гаджето ми, нищо, че не е. Абе заслужава си го, даже му е малко".

5 дни по-късно: "Абе аз на тоя не му ли се сърдих за нещо? Ама за какво беше? Нещо ме подхлъзна май? Оф, не си спомням, я да ида да го питам какво прави. Ей, че хубаво, че пак се срещаме в тоя бар".