Не на всеки е лесно да говори за чувства. Разбираемо е, защото по този начин се разкриваш и ставаш уязвим. Има обаче хора, които по принцип се затрудняват да изразяват чувствата си. Според хороскопа това са представителите на следните 6 зодии. Може би и вие сте сред тях?

Водолей

Водолеят не обича да говори за чувствата си. А когато се чувства истински привлечен от някого, тотално се панира и трябва да му вадиш думите с ченгел от устата. Ужасно се страхува да не бъде наранен и затова едва по-късно проявява емоционалната си страна.

Стрелец

В очите на мнозина Стрелците са корави и самонадеяни. Да проявяват чувства? По-скоро биха си отхапали езика. Най-вече в интимните отношения Стрелецът упорито се въздържа от емоционални изблици.  Но както гласи популярният израз, твърда черупка, мека сърцевина. Общо взето, това се отнася и за този знак.

Везни

Освен че не обичат да говорят за чувствата си, Везните трудно поддържат сериозна връзка. Те са толкова емоционални и впечатлителни, че често не са в състояние да различат любовта от обикновеното увлечение. Но когато са хлътнали до уши, стават срамежливи и губят самочувствие. Трудно им е да признаят любовта си от страх да не проявят слабост.

Овен

Овенът е истинско алфа животно. Обича успеха и се стреми да се изкатери най-високо по кариерната стълбица. Ето защо не обръща голямо внимание на емоционалния си живот. Просто няма време. Заради самоувереното си поведение Овните често изглеждат хладни и резервирани.

Козирог

Ва въпроса как е, Козирогът неизменно отговаря, че всичко е просто супер. Този знак никога не си признава, ако нещата му не вървят добре. В стремежа си да бъде идеален в очите на околните, той не забелязва, че понякога изглежда повърхностен и фалшив.

Близнаци

Въпреки че са открити и общителни, Близнаците се въздържат да говорят за интимния си живот. А когато са влюбени, запазват дистанция от страх да не бъдат отхвърлени. Само техните най-близки познават истинските чувства на Близнаците.