Есента е тук, а с нея – и есенните нюанси. Какъв по-класически цвят за избор на дреха от жълто? Жълтата рокля е винаги чудесен избор за дамите, особено през октомври и ноември.

Жълтият цвят има най-различни тълкувания в различните култури и области по света, но като цяло се откриват няколко общи внушения. Ето какво символизира жълтият цвят на вашата рокля в 4 основни послания:

1. Щастие и радост. Жълтият цвят ви прави искрящи и очарователни. Забелязвате се отдалече и определено карате хората да се усмихват. Вие сте истинска радост за очите. Жълтият цвят се свързва със светлина, топлина, озарение, слънце, а оттук – и щастие. Жълтият цвят символизира радост, оптимизъм, говори за добро настроение, а и носи добро настроение на другите.

2. креативност и игривост. Жълтият е цвят на енергията и положителната вибрация. Често се свързва с креативност и творчески заложби. Жълтият цвят на роклята издава артистичната ви душа, говори за добронамереност и широкоскроеност.

3. Внимание и увереност. Жълтият цвят и дързък и определено грабва вниманието. Когато привличате вниманието към себе си, означава, че имате достатъчно самочувствие, за да не се притеснявате от погледите и думите на околните. Жълтият цвят означава и достатъчно самочувствие, за да се отличите от масата.

4. Позитивност добронамереност. Жълтото най-често се асоциира с положителни емоции като оптимизъм и ентусиазъм. Човек ви поглежда и има чувството, че душата ви пее. Жълтото се усмихва вместо вас. Вие със сигурност влияете положително на другите, предизвиквате усмивки по лицата на хората, с които се разминавате по улицата. Излъчвате положителна енергия и привличате положителна енергия към себе си.


Не забравяйте, че привличате онова, което излъчвате. Давате на другите положителна енергия, усмивки и радост, получавате същото.