Започна приемът за новото издание на Академията по немски език на Съдърланд България

14 февруари 2018 г., 09:10
206

Съдърланд, световният лидер в трансформацията на процеси, обяви отварянето на приема в поредното издание на своята Академията по немски език.

Академията по немски език е проект на Съдърланд, който е част от цялостната годишна програма на компанията за корпоративна отговорност. Във фокуса на проекта е заложено повишаването на нивото на владеене на немския език на участниците, но компанията инвестира и в повишаване на познанията им по практическата терминология свързана с работата в Съдърланд. Участниците имат възможност да придобият технически умения в областта на общуването, работата и кореспонденцията с клиенти в допълнение на задълбочената подготовка по немски език. Обучението в академията е напълно безплатно като успешно завършилите участници преминават финално оценяване на постигнатия резултат, получават сертификат и предложение за работа в компанията с бонус при започване.

Продължителността на академията е между 4 и 12 седмици, като тя се провежда в офисите на Съдърланд в градовете София, Варна и Бургас или специално предназначени за това зали. Учатниците в академията ще са разделени в групи, позволяващи обучението да се проведе с индивидуален подход и под ръководството на внимателно избрани и обучени специалисти.

 “ Най-много ми хареса цялостната атмосфера, за която допринасяха и останалите участници. Обучението ми беше от полза, защото след него се чувствам по-сигурна в знанията си по езика. Бих препоръчала Академията, тъй като смятам, че може да си подобриш нивото на езика след като я завършиш. Впечатлението ми от Академията е много позитивно и съм благодарна за възможността на взема участие в нея.” сподели Моника Тафраджийска, участник във второто издание на Академията и настоящ член на екипа на Съдърланд.   

Условията за участие са владеене на немски език на ниво минимум B1 по Европейската езикова рамка. Всички желаещи да се включат в това издание могат да подадат своята кандидатура чрез сайта на компанията, където могат и да научат всички подробности за Академията. Ако имате допълнителни въпроси, можете да ги зададете тук: earlycareer@sutherlandglobal.com

Основана през 1986 г., Съдърланд е глобална организация за трансформация на процеси, която обслужва клиенти във всички индустрии.

Главният офис на компанията се намира в Рочестър, Ню Йорк. За нея работят над тридест и осем хиляди професионалисти от над 60 локации в САЩ, Австралия, Бразилия, България, Великобритания, Египет, Естония, Индия, Канада, Китай, Колумбия, Малайзия, Мароко, Мексико, ОАЕ, Словакия, Филипините, Швеция и Ямайка.

Компанията отваря врати в България през 2008 г. Оттогава до днес в страната ни Съдърланд достига 1900 служителя, работещи в четирите различни локации – два в София, един в Бургас и един във Варна.

Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 16 езика. Съдърланд продължава да се разраства с бързи темпове в България чрез увеличаване на услугите и обемите работа за настоящите си клиенти и придобиване на нови такива.

Ключови думи:
Коментари