Първият фестивал в долината на виното наближава. На 09, 10 и 11 юни в Midalidare, Rock in the wine valley ще видим W.A.S.P, Gotthard, Udo Dirkschneider и DORO. Освен музиката организаторите от Bulgarian Live Music и Midalidare Estate подготвят различни атракции и преживявания за посетителите на феста. Едно от тях ще са специалните винени курсове, водени от Юлия Костадинова - главен редактор на DiVino.bg, доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, както и енолозите на винарната Александър Алексиев и Николай Катеров. В дните събота и неделя (10 и 11 юни), ще се проведат няколко лекции:

Първи стъпки във винопроизводството

(Tема за начинаещи любители на виното, лектор: доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, Пловдив)

Виртуална разходка из Мидалидаре Естейт

(Tема за начинаещи любители на виното, лектори: Александър Алексиев и Николай Катеров, енолози на Мидалидаре Естейт) - дегустация на последни бутилки вина от изчерпани реколти;

Хитът на сезона се нарича... розе!

(Тема за начинаещи любители на виното, лектор: Юлия Костадинова, DiVino)

Методи за дегустация и оценка на виното

(Tема за напреднали любители на виното, лектор: доц. Христо Спасов, ръководител катедра “Технология на виното” от Университета по хранителни технологии, Пловдив)

Пенливите вина - специални по природа

(Тема за напреднали любители на виното, лектор: Юлия Костадинова, DiVino)

Не забравяйте да посетите организаторите и на Discover.Vino World 2017 на 12 и 13 май, където ще получите повече информация и комплимент за Midalidare Rock In The Wine Valley.

Пълната информация за винените курсове можете да откриете на http://midalidarerock.bg  

• Моля направете Вашата резервация на телефон: + 359 894 322 151 или на rock@midalidare.bg

• Всяка група е с 25 места.