Виц: Рожден ден

07 юли 2016 г., 00:00
4552

Ollyy / Shutterstock

– Скъпи, нали помниш, че утре мама има рожден ден!

– Ееее, как не ѝ омръзна, бе!

Ключови думи:
Коментари