Толкова сте се възбудили, че нямате време да се доберете до леглото? А може би нямате настроение за акробатични изпълнения и просто искате да се отпуснете на дивана за едно бързо. Така или иначе, ето кои са най-добрите пози за „диванен секс“.

3 пози, които правят секса на дивана още по-страстен

1. Мисионерска поза

Добрата стара мисионерска поза е отлично пригодена за диванен секс. Възглавница под дупето – а такива има на канапето колкото щеш – и готово. Тази поза сближава максимално и в пряк, и в преносен смисъл. Хубавото в нея е именно нейната обикновеност.

2. Поза лъжички

Ясно е, че заради липсата на място повечето дивани не предразполагат към продължителни любовни игри. Но има една поза, в която може да се сгушите удобно един в друг – позата лъжички е изключително мързелива и носи фантастични усещания. Страничното проникване е особено дълбоко и доставя невероятно удоволствие на жената. Хубавото е, че може да обръщате главите си и да се целувате по време на акта.

3. Секс люлка

Какво ще кажете, ако за разнообразие се полюшвате по време на оргазма? Спокойно, няма да ви се завие свят. Седнете един срещу друг – дамата се подпира на ръцете, повдига таза, сгъва коленете и разтваря крака. Мъжът е коленичил между тях и почти е седнал назад на събраните си крака. Тя увива краката си около неговите, той прониква в нея и двамата образуват нещо като люлка. Внимание: жената определя ритъма!