Gallery
Резултати

1. Дъб
Вероятно сте от онези хора, за които чашата винаги е наполовина пълна. Животът ви е низ от приключения и изненади. През 2021-ва ви очакват приятни и значими събития, но само ако сте готови за промени. Обстоятелствата няма да ви ограничават. Изпълнени сте със страст за нови проекти. Ето защо всяко следващо ново постижение ще ви носи приятни изненади.

2. Бор
Независимостта е това, което ви определя като личност. Нищо не може да ви спре да тръгнете по своя път. През новата година артистичните ви способности ще помогнат за увеличаване на доходите. В работната среда всичко ще върви нормално. Дори не се налага да полагате усилия, просто останете верни на принципите си и ще получите това, към което отдавна сте се стремили.

3. Клен
Вероятно сте чувствителен човек. Прекарвате повече време в размисли за света и себе си. През последните 12 месеца в живота ви се появи човек, с когото в бъдеще ви предстои хармонична връзка. И въпреки че сте си самодостатъчни и не ви липсва нищо, животът ви ще стане дори още по-ярък и изпълнен с приключения.

4. Елша
Вие сте уравновесен човек, с когото всеки иска да общува. На вас може да се разчита. И макар вътрешно да сте силен човек, не ви харесва, че околните ви възприемат като твърде чувствителни. Това често ви създава проблеми с противоположния пол. За щастие през новата година ви очакват положителни промени именно в този аспект. Предстои ви да срещнете човек, който ще оцени правилно добрия ви характер и няма да се възползва от него.

5. Мирта
Създавате усещане за увереност. В живота ви всичко е под контрол. Никога не разчитате на късмета си и се справяте сами и със собствени сили. Не отлагате нищо за последния момент. Удовлетворение ви носи само добре свършената работа. Всичко това логично ще доведе до успехи и растеж в кариерата през 2021-ва година. Повишението е само началото.

6. Слива
Вие сте разумни и миролюбиви. Обичате приятелите си, но цените и времето в уединение. Често се затваряте в себе си и мислите за смисъла на живота. Така си почивате от околния свят. Нуждаете се от лично пространство, но през 2021-ва то ще бъде нарушено от нов човек в живота ви. Той ще преобърне живота ви и ще ви накара сами да искате да разкриете сърцето си пред него. Не се колебайте – това е най-правилното решение.

7. Липа
Вие сте уверен и аналитичен човек, на когото може да се разчита. В комбинация с вродената ви чувствителност, вие знаете кои са истински важните неща в живота. Към вас случайно се насочва изключително ценен човек и ваша задача ще е да го задържите в обкръжението си. През 2021-ва година ще срещнете човек с не по-малко изтънчен усет за стил от вас, в чийто живот културата играе също толкова важна роля.

8. Кестен
Вероятно хората ви възприемат като романтик и мечтател, който не обича да гледа рационално на нещата. Емоциите са много по-важни за вас. Нямате намерение да общувате с хора, които отричат романтиката и се осланят само на разума. Това поведение ви води пряко в обятията на човек, който е същият мечтател като вас. Той няма да ви ограничава в проявяването на различните ви емоции и чувства, а това ще ви накара да се влюбите безумно.

9. Върба 
По всяка вероятност вие сте екстроверт. Обичате да рискувате и поемате отговорности. Уморени сте от рутината и нямате търпение да излезете от границите. Съдбата ви е подготвила главна роля в предстоящите интензивни събития. Благодарение на инициативността ви ви очакват промени, които ще ви изведат на преден план. Най-после се доближавате до дълго чаканата слава.

Източник: Shutterstock