Бодипейнтът не е нещо ново, но направен умело, не престава да ни изненадва, пише My Modern Met и гледайки как този красив мистичен вълк изведнъж се "разпада" на трима души, покрити с боя, не можем да не се съгласим.

На пръв поглед едва ли ще може да заподозрете, че зад тази интригуваща картина се крие нещо друго, но когато се взрете по-добре, някои от дребните детайли започват да я издават.

Трикът е направен толкова добре, че е трудно да различим тримата умело позиращи хора. Фантастичното творение е дело на роденият в Италия творец Йоханес Щьотер, който и преди е впечатлявал с невероятни композиции, които чрез бодипейнт пресъздават различни животни като хамереон, папагал и др. За него, изкуството му е най-доброто доказателство за единството между човек и природа. А пък самите творчески илюзии, които създава, са чисто и просто много готини.

Публикуваме снимките със съгласието на този майстор на бодипейнта, а ако сте заинтригувани от това какво още може да постигне той, не пропускайте да видите официалния му сайт и неговия Facebook профил.

графика: © Johannes Stoetter Art / WB-Production.com