Връзките са хубаво нещо – докато не го спипате да ръси пепел или трохи или пък да си реже ноктите в кревата. Също като жените и мъжете имат някои странности, които намираме най-малкото за неапетитни. Някои от изброените по-долу примери сигурно ви се струват познати, защото почти всяка жена се е сблъсквала с един или друг противен навик на половинката си. С кои свои действия господарите на творението определено отблъскват нежния пол ще научите тук.

1. Режат си ноктите на краката

Дошло е време за ежемесечното рязане на ноктите на краката? Какво по-подходящо място за разкрасителния ритуал от спалнята? А още по-добре направо в брачното ложе - тогава, с малко повече късмет, изрезките няма да се разхвърчават по-далече от ръба на леглото…  Но дали после ще може да ги събере без проблем? Глупости, мисли си мъжът. Никой няма да забележи. Нашият съвет за възбуждаща ролева игра вечерта: Принцесата върху изрезките от нокти. Секси!

2. Пръцкат без предупреждение

Разбира се, пръцкането е нещо напълно естествено, но мъжете някак си винаги успяват да улучат най-неподходящия момент. Съвет към господата: най-вече по време на предварителната любовна игра бихте могли да се въздържате от нежелани фонови звуци. А докато правите секс, пръцкането е абсолютно табу!

3. Носят мръсно бельо

Докато сме на тема табу: мястото на мръсните слипове е в коша за пране, а не в леглото! Същото се отнася и за захабени долни фланелки, чорапи и т.н. Наистина, миризмата на мъжка пот разтупква сърцата на някои жени, но не бива да се прекалява! Особено през лятото непраното бельо в леглото по-скоро отблъсква, вместо да възбужда. Затова дамите единодушно отсъждат: Гнусно!

4. Пушат.

Дори и половинката да пуши, със сигурност не е добра идея да се пуши в леглото. Освен че е вредно, е и доста отблъскващо. Да не говорим за последиците като лош дъх и миризма.