Магични снимки на играещи си деца от цял свят

01 юни 2016 г., 17:30
1120

Бали, Индонезия. Hanafi Latif / Shutterstock.com

Няма значение от културния произход или икономическата ситуация – децата винаги ще намерят оригинални и готини начини да се забавляват. А когато професионалните фотографи уловят тяхното живо въображение и магично детство, крайният резултат може да бъде наистина забележителен. 

Днес повече хора се страхуват, че технологиите карат децата да изгубят връзката с природата, със своята собствена креативност. Да, много от мобилните приложения и програми стимулират интелектуално подрастващите. Те обаче не могат да заменят по никакъв начин играта в калта с най-обикновена пръчка или преследването на семената на глухарчето из откритата ливада.

За добро или лошо, децата на тези снимки изглеждат напълно примирени с факта, че трябва сами да измислят своите забавления. За нас, възрастните, е важно да не позволяваме на нашите ежедневни проблеми да замъгляват детските ни надежди и въображение.

Отделете миг от времето си и се насладете на тези магични снимки, които подбрахме специално за вас по случай днешния Ден на детето!

Ключови думи:
Коментари