Защо един мъж ви игнорира?

Това е митът за "труднодостъпността" - че колкото по-далечен и незаинтересован изглежда един човек, толкова по-обсебени сме от него.

Много мъже все още погрешно вярват, че ако се държат така, сякаш не им пука за една жена, това ще им донесе желаните резултати. Че като я игнорират, ще я накарат да ги преследва. Че тя ще се влюби, дори обсеби, и ще направи всичко, каквото си поискат. Някои мъже си мислят, че ако се отнасят лошо с жената, тя ще им предложи още повече любов и внимание.

Е, всички те забравят факта, че тези манипулативни техники биха могли да работят само с неопитни момичета и никога с истински жени!

Една истинска жена знае какво иска.

Тя е пълноценна жена, която няма време да играе игри. Ако сте готови да бъдете истински с нея, да я обичате и да я третирате по правилния начин, тя ще направи същото за вас. От друга страна, ако забележи, че не сте честни, че играете игрички и не сте сериозни към нея, ще си тръгне от вас, без да се обръща назад.

Защото тя знае, че когато наистина обичаш някого, не можеш просто да го игнорираш.

Когато обичаш някого, не можеш да задържаш любовта и привързаността си, защото това е много контрапродуктивно. Истинската жена обича да бъде обичана, обгрижвана и обсипвана с внимание през цялото време. Тя иска да е сигурна, че ще я подкрепите и че винаги може да разчита на вас. Ако не ѝ давате това, от което се нуждае, ще ви напусне. Толкова е просто.

Какво се случва, когато мъжът игнорира жената?

Също така много мъже смятат, че е най-добре да не разкриват истинските си чувства пред партньорката си. Те обаче забравят, че в основата на всяка успешна връзка стои честността. А истинските жени ценят честността повече от всичко. Те знаят, че никога не могат да имат истинска интимност с нечестен партньор. Те искат партньорът им да бъде истински открит, честен и уязвим с тях. Да опознаят дълбочината на душата му.

Така че, мъже, ако искате да имате истинска жена до себе си, изключете мобилния си телефон, когато сте заедно, и се съсредоточете само върху нея. Бъдете грижовни, любящи и внимателни. И винаги, винаги се отнасяйте с уважение.

Само като се отнасяте правилно с нея, тя може да се влюби във вас и да ви възнагради с още повече любов и привързаност, а това може да е началото на една прекрасна връзка, основана на доверие, любов и честност.

Само ако я обичате по правилния начин, тя ще ви отвърне с още повече любов и привързаност. Защото жената удвоява всичко, което ѝ се дава, така че ако планирате да е част от живота ви, не си играйте игрички с нея.

Източник: The Power of Silence